Vogelhuisjes & insectenhotels

1 - 24 van 57 producten
1 - 24 van 57 producten

Vogelhuisjes & insectenhotels

De tuin is waar de natuur en jij samenkomen. Bomen en planten sieren de perkjes, het gazon straalt onder de zon, vogels zingen hun lied en insecten bestuiven de bloemen. Voor dit kleine paradijsje hebben we een aantal passende accessoires. Hiermee heet je de fauna welkom in je tuin en komt er nóg meer leven in de spreekwoordelijke brouwerij. En die gezelligheid wordt opgemerkt door jong en oud.

Bij Leen Bakker vind je de leukste artikelen voor in huis en in de tuin. Hier vind je onze vogelhuisjes en insectenhotels. Met deze miniatuur-huisjes vergroot je de biodiversiteit in je tuin en doe je aan milieuvriendelijke ongediertebestrijding. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Vogelhuisjes: gun vogels een warm nest

Bied vogels een thuis en help hun populatie in stand te houden met één van onze stijlvolle vogelhuisjes. Een perfecte plek voor vogels die aan gezinsuitbreiding denken.. Daarnaast bieden vogelhuisjes educatieve momenten voor kinderen.


Insectenhotels voor een comfortabele winterslaap

Niet alleen vogels waarderen een dak boven hun hoofd. Ook losvliegende insecten houden van een stukje vastigheid. En die bied je hen met een heus insectenhotel. Dit diervriendelijke accessoire draagt bij aan de biodiversiteit in je tuin en helpt bij de bestrijding van ongedierte als bladluis. Daarnaast ziet dit houten bouwwerk er gezellig uit.. Bestel online bij Leen Bakker; binnen enkele dagen kun jij de deuren van je eerste insectenhotel openen.