DESIGNED BY US, CREATED BY YOU


UMIX COLLECTIE


Leen Bakker heeft samen met een jong team ontwerpers een geheel eigentijdse meubellijn ontworpen onder de naam UMIX. De inspirerende UMIX collectie bestaat uit banken, kuipstoeltjes en boxsprings.

Inspirerend en karakteristiek
De ontwerpers hebben zich laten inspireren door de karakteristieke wijken van de metropolen New York, Los Angelos en Stockholm. Zoals elke wijk in deze steden een eigen karakter kent, heeft ook elke UMIX meubel zijn eigen unieke stijl.

Kies, combineer en stel samen.
Kenmerkend voor de UMIX collectie is dat de meubels volledig naar eigen wens zijn samen te stellen. In slecht een paar simpele stappen creëer jij een uniek meubel en dankzij de verschillende elementen is er voor iedere woonsituatie een passende en geschikte oplossing en kun je oneindig combineren.
Wil je een opvallende bank bestaande uit verschillende kleurelementen, een stoel met een opvallend frame of een in het oog springende boxspring? Het kan allemaal met de veelzijdige UMIX meubelen! Creëer de bank, stoel of boxspring die bij je past!

EETTAFELS

BANKEN

KUIPSTOELTJES

BOXSPRINGS

Leen Bakker heeft samen met ontwerpers een geheel eigentijdse meubellijn ontworpen onder de naam UMIX. Creëer de bank, stoel of boxspring die bij je past!