De allergrootste SALE | korting op meer dan 1500 artikelen

UMIX modulaire banken - Stel je eigen bank op maat samen

Is jouw bank aan vervanging toe of ben je zelf toe aan iets nieuws? Een nieuwe bank geeft jouw woonkamer weer een fris, gezellig én nieuw uiterlijk. Helaas past niet elke bank in elke woonkamer. Gelukkig zit je met de UMIX banken collectie. van Leen Bakker altijd goed. Bekijk hier onze modulaire banken en stel zelf jouw ideale bank samen.

10 jaar garantie op UMIX banken

UMIX banken worden met de hand vervaardigd in Europa met behulp van de beste materialen. Met UMIX kies je altijd voor kwaliteit en comfort. Daarom krijg je standaard 10 jaar garantie op jouw UMIX bank. Klik hier voor meer informatie over de garantie.

Stel jouw ideale bank samen door onderstaande stappen te doorlopen.

1. Kies je bank

De UMIX-collectie bestaat uit een zestal modellen, allemaal geïnspireerd op de meest trendy plekken uit de bruisende stad New York. Kies je favoriete model.

2. Kies je opstelling

De vier modulaire UMIX banken zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Wil je een 2-persoonsbank of een 3-zitter, wil je een hoekbank en wil je die met of zonder hocker? Of zie je liever een u-bank? De mogelijkheden zijn eindeloos.

3. Kies je stof en kleur

De banken zijn verkrijgbaar in de stoffen Bavo, Robuust, Selano, Coller, Talan, Astaro, Lerano en Cord. Je favoriete kleur kies je uiteraard ook zelf. De UMIX banken zijn verkrijgbaar in meer dan 55 kleuren.

Stel online jouw ideale UMIX bank samen

Wist je dat je zelf jouw ideale UMIX bank via de website van Leen Bakker kunt samenstellen? Ga er thuis lekker voor zitten, want met die online bankenconfigurator creëer je in een paar stappen jouw UMIX bank op maat. Klik hier om naar de configurator te gaan.

Inspiratie opdoen?

Heb jij de behoefte aan eerst nog wat meer inspiratie op te doen? Bekijk dan de vele mogelijkheden via de online brochure of kom proefzitten in een van onze winkels.