UMIX modulaire banken - Stel jouw bank op maat samen

Een nieuwe bank geeft jouw interieur weer een fris, gezellig én nieuw uiterlijk. Helaas past niet elke bank in iedere woonkamer. Gelukkig creëer je met UMIX een bank die perfect aansluit bij jouw woonwens. Bekijk onze modulaire banken en stel jouw ideale bank samen.

10 jaar garantie op UMIX banken

UMIX banken worden met de hand vervaardigd in Europa met behulp van de beste materialen. Met UMIX kies je altijd voor kwaliteit en comfort. Daarom ontvang je standaard 10 jaar garantie op jouw nieuwe UMIX bank. Klik hier voor meer informatie over de garantie.

Doorloop onderstaande stappen en design jouw ideale bank.

1. Kies je bank

De UMIX-collectie bestaat uit een zestal modellen, geïnspireerd door de meest trendy plekken uit de bruisende stad New York. Bepaal welke stijl bij jou past en kies je favoriete model.

2. Kies je opstelling

De zes basismodellen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Wil je een 2-persoonsbank of heb je genoeg ruimte voor een 3-zitter? Wil je liever een hoekbank en wil je die dan met of zonder hocker? Of ga je toch voor een u-bank? De mogelijkheden zijn eindeloos.

3. Kies je stof en kleur

De banken zijn verkrijgbaar in de stoffen Bavo, Robuust, Selano, Coller, Talan, Astaro, Lerano en Cord. Je favoriete kleur kies je uiteraard ook zelf. De UMIX banken zijn verkrijgbaar in meer dan 55 kleuren.

Stel online jouw ideale UMIX bank samen

Wist je dat je thuis in alle rust jouw bank kan samenstellen en bestellen? Met de online bankenconfigurator van Leen Bakker creëer je in een paar stappen jouw bank op maat. Klik hier om naar de configurator te gaan.

Inspiratie opdoen?

Heb jij de behoefte aan eerst nog wat meer inspiratie op te doen? Bekijk dan de vele mogelijkheden via de online brochure of kom proefzitten in een van onze winkels.