Klanten die hun bestelling zouden afhalen in Soesterberg kunnen contact opnemen met filiaal Amersfoort

Klanten die hun bestelling zouden afhalen in Soesterberg kunnen contact opnemen met filiaal Amersfoort

Behangpapier

1 - 24 van 210 producten
1 - 24 van 210 producten

Behangpapier

Behangpapier is het meest voorkomende, traditionele behang. Je ziet het veel in interieurs op de muren van de woonkamer, hal en slaapkamer. Het is een goedkoper behang. Papier behang wordt gemaakt van twee lagen papier die op elkaar worden geperst. Daarom wordt dit type behang ook wel duplexbehang genoemd. In de bovenste laag is de structuur van het behang verwerkt.

Klaar om aan uw behangklus te beginnen? Houd er rekening mee dat je behangpapier een poosje moet inweken met lijm. Hierdoor kan het soms te vochtig worden en scheuren. Dikke soorten papieren behang zijn gemakkelijker aan te brengen. Zorg in ieder geval dat je de juiste behanggereedschappen in huis hebt en zorgvuldig te werk gaat met dit type behang. Papierbehang is over het algemeen eenvoudig te verwijderen met een behang afweekmiddel of een behangstomer.

Behangpapier kopen

We hebben voor je een uitgebreide collectie behangpapier samengesteld. Houd je van landelijk, romantisch, klassiek behang of behang met een print? Leen Bakker is jouw behangwinkel. In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan prachtige kleuren, stijlen en prints behangpapier voor de woonkamer, slaapkamer en kinderkamer. Laat je inspireren en koop je behangpapier snel en gemakkelijk online bij Leen Bakker.

  • Goedkoop behang
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Ruime keuze aan kleuren en stijlen