Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

Behangrand

0 - 24 van 121 producten
0 - 24 van 121 producten

Behangrand    

Met een behangrand combineer je eenvoudig jouw twee favoriete designs. Je creëert gemakkelijk een speels effect. Het is de perfecte eyecatcher in een rustige kinderkamer of babykamer. Kies voor een eenvoudige behangrand in een effen kleur of eenvoudig motief om twee creatieve behangstijlen te combineren. Of ga voor een blikvanger met een hippe print. De combinaties met behangranden zijn eindeloos.

Kies voor een stijlvolle, klassieke behangrand in je woonkamer of slaapkamer. Behangranden worden ook vaak gebruikt in een lange, smalle hal. Bent u op zoek naar een hippe behangrand voor een babykamer, meisjeskamer of een jongenskamer? In ons assortiment vind je behang randen voor alle kamers in huis.

Behangrand kopen

We hebben voor je een uitgebreide collectie behangranden samengesteld in verschillende stijlen. Kies je voor een eenvoudige stijl of gaat je voor een behangrand met een toffe print? In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan behang randen voor de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en babykamer. Laat je inspireren en koop je behangranden snel en gemakkelijk online bij Leen Bakker.