Memoborden

1 - 4 van 4 producten
1 - 4 van 4 producten

Memoborden

Memoborden zijn erg handig. Hang een prikbord in bijvoorbeeld je keuken en zorg ervoor dat je nooit meer iets vergeet bij de supermarkt. Zo kun je wekelijks of zelfs dagelijks de producten opschrijven die op zijn gegaan of die je nodig hebt voor een bepaald gerecht. Ook kun je met het hele gezin gebruik maken van een memobord of prikbord. Hierop kan iedereen zijn/haar afspraken kwijt. Daarnaast is het ook handig als geheugensteuntje. Schrijf op een prikbord de aankomende verjaardagen die je niet mag vergeten!
Aan sommige memoborden zitten ook nog handige haakjes. Hieraan kun je bijvoorbeeld de sleutelbossen kwijt, aangezien je deze makkelijk kwijt kunt raken in je drukke huishouden. Ook kun je er leuke allerlei leuke hangers en kaartjes aanhangen die je cadeau hebt gekregen van familie en of vrienden. Memoborden kunnen ook fungeren als mooie woondecoraties. Schrijf er een mooie quote of tekst op die het beste bij jou en je interieur past. Op zoek naar een prikbord passend bij jouw interieur? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.

Prikbord kopen

Een prikbord heeft veel weg van een memobord. Welke variant je ook het leukste vindt, beide koop je natuurlijk bij Leen Bakker. Je vindt hier namelijk een groot aanbod memoborden én prikborden. Voor elke wooninrichting is er wel een prikbord te vinden naar wens. Bekijk het online assortiment op leenbakker.nl en kies jouw prikbord. Kom je er niet uit? Voor meer advies verwijzen we je graag door naar onze medewerkers in een winkel bij jou in de buurt!