14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen! | Bekijk alle aanbiedingen >

14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen! | Bekijk alle aanbiedingen >

Alles voor een echte meidenkamer

Tegenwoordig is roze niet alleen maar voor meisjes en blauw niet meer alleen voor jongens. In dit artikel laten we je zien welke items niet mogen ontbreken in een meidenkamer én hebben we voor ieder type meisje inspiratie voor je. 

Een bed dat nét een beetje anders is

Een bed is een bed, zou je zeggen. Maar met deze bedden wordt naar bed gaan een feestje. 

Voor het ‘serieuze werk’

Een bureau om lekker aan te knutselen óf om huiswerk aan te maken mag niet ontbreken.

Tijd om te spelen

Naast praktische zaken, zoals een bed en bureautje is het ook belangrijk dat je een ruimte reserveert waar je dochter kan spelen. Denk bijvoorbeeld aan een lekker zacht vloerkleed met wat kussens. Bouwt jouw dochter liever tenten om er vervolgens in te spelen? Dan moét je dit kinderbed gezien hebben. Je kan het bed zo laten, of er een mooie stof overheen doen. Succes gegarandeerd!

De leukste dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek is dé finishing touch van de kinderslaapkamer. 

Meisjeskamer ideeën: van stoer tot lieflijk roze

Het ene meisje is een prinsesje terwijl de ander een stoere meid is. Daarom hebben we hier een tweetal ‘thema’s’ voor je op een rij gezet. 

Voor meisjes die nooit genoeg krijgen van roze

Zoeter dan zoet is de kleur roze.

Voor stoere meiden

Geen roze voor jouw kleine meid? Ga dan voor bijvoorbeeld antraciet, wit en een accentkleur. Als dat geen stoere combi is, weten wij het ook niet meer. 

De juiste raamdecoratie

Raamdecoratie is nog weleens het ondergeschoven kindje in huis, ook in de kinderkamer. Terwijl kinderen juist langer en beter slapen in een donkere en koele kamer. Lees meer over welke raamdecoratie het beste is voor jouw kinderkamer.