1-Persoons Kinderbedden

1 - 24 van 92 producten
1 - 24 van 92 producten

1-persoons kinderbedden

Een comfortabel 1-persoons kinderbed 90x200 en alles voor een leuke kinderkamer vind je bij Leen Bakker. In het aanbod van Leen Bakker vind je allerlei soorten en stijlen 1-persoons kinderbedden van diverse materialen zoals hout en metaal in de leukste kleuren. Lekker slapen is natuurlijk heel belangrijk, maar het oog wil ook wat. Denk ook aan een hoogslaper met bureau of een halfhoogslaper. Maak een keuze uit het veelzijdige en zeer complete assortiment van Leen Bakker. Hier vind je ook het juiste matras en beddengoed voor kinderbedden.

1-persoonsbed kinder kopen

Veel eenpersoons kinderbedden hebben slimme opbergmogelijkheden zoals een lade of meerdere lades onder het bed. Hier kan lekker veel speelgoed in opgeborgen worden of gebruik de lades om extra beddengoed in te bewaren. Het kan allemaal met de veelzijdige 1-persoonskinderbedden van Leen Bakker.

Compleet

Een bed is natuurlijk niet compleet zonder goede (latten)bodem en een comfortabel matras. Kom daarom naar een van onze winkels. Hier staan onze medewerkers graag voor je klaar met een deskundig advies Je kunt het 1 persoonskinderbed van je keuze natuurlijk ook online bestellen. Je bestelling wordt thuisbezorgd of kies ervoor om de artikelen af te halen bij een winkel van Leen Bakker bij jou in de buurt.