Alles voor je kinderkamer

Kinderkamers bij Leen Bakker fans

Advies & inspiratie

Complete kinderkamer

Niets is zo fijn als een sfeervolle kinderkamer. Het inrichten van de kinderkamer is het belangrijk om na te denken over het type meubels dat past bij jouw kind. Kinderen groeien zo snel, voor je het weet zijn ze al weer uit hun kinderkamer gegroeid. Denk bijvoorbeeld na over het type kinderbed. Wil je een kinderbed dat meegroeit, of past een ledikant beter bij jou? Ook de kledingkast is belangrijk. Voldoende legplanken en een hanggedeelte maken de kast lang bruikbaar.

De kamer krijgt een warme uitstraling met de juiste gordijnen. Hierbij kan je kiezen uit doorschijnende gordijnen of verduisterende gordijnen. Heb je al gedacht aan gordijnen in een accentkleur?

Accessoires zoals een groot kindervloerkleed kleden de kamer meteen aan. Als je kiest voor een vloerkleed met print, sla je twee vliegen in één klap. Zo heb je ook meteen een speelkleed in je kinderkamer.

Met al dat speelgoed in de kinderkamer mag een goede opbergbox of opbergzakken natuurlijk niet ontbreken. Wil je liever iets dat uit het zicht is, ga dan voor praktische bedlades onder het bed. Hier kan je veel speelgoed in kwijt en je rolt ze makkelijk onder het bed.

Kinderkamer accessoires

Je maakt de kamer natuurlijk af met accessoires. Een poster en een toffe dierenkop aan de muur. Ook al eens gedacht aan muurstickers. Zo krijgt je kinderkamer met weinig moeite in een keer een metamorfose.

Als finishing touch kies je de juiste bijpassende kinderverlichting en accessoires. Kinderen vinden het vaak fijn om te slapen met een nachtlampje of een klein bedlampje. Kies hier voor aan lampje met een zachte warme kleur.

Onze merken