Kies voor Stoer Wonen, onze nieuwste trendcollectie!

Wij houden van trendy woonaccessoires! De nieuwe trendcollectie: Stoer Wonen bestaat uit warme herfstkleuren. Maak je klaar voor het najaar met een stoer interieur.


Kies voor Stoer Groen, Stoer Oker of Stoer Terra. Combineren mag natuurlijk ook!


Stoer Groen

Combineer Stoer Groen met Stoer Ok(er)

Groene kleuren gaan ook heel goed met zwart. Nu denk je misschien dat zwart een saaie kleur is voor in het interieur. Maar kijk wat er gebeurd als je het combineert met okergeel.
Combineer het met mooie prints en stoere materialen voor een warm en sfeervol huis.

Stoer Terra

Bruin, rood en zelfs blauw, de collectie Stoer Terra staat garant voor een waar kleurspektakel.
Niet voor niets hebben we deze prachtige natuurlijke kleuren vertaald naar een gloednieuwe wooncollectie.Trendcollectie Stoer Wonen


Bekijk onze trendcollecties
Frisse Start collectie
Groen Wonen

Groen is niet meer weg te denken uit ons huis. En dan bedoelen we niet alleen planten. Er zijn zoveel andere manieren om groen aan je huis toe te voegen. Denk aan woon- en tuinaccessoires in natuurlijke materialen.


Bekijk de collectie
Frisse Start collectie
Frisse Start

Style je interieur met de mooiste meubels en voordelige woonaccessoires uit onze trendcollectie, die passen bij de trends van 2019. Stijl je huis met woonaccessoires in pasteltinten en met luxe velours stoffen.


Bekijk de collectie
Modern Classics collectie
Modern Classics

De trend Modern Classics combineert het beste uit twee woonwerelden. De bekende klassieke elementen zijn in een modern jasje gestoken. Je huis krijgt een rijke uitstraling, ook met een klein budget.


Bekijk de collectie
Wild West collectie
Wild West

Deze trendy collectie van Leen Bakker zit boordevol woonproducten om je huis warm en comfortabel mee aan te kleden. Dompel je huis simpelweg onder met stoere materialen als hout, leer en suède.


Bekijk de collectie