Kies voor Stoer Wonen, onze nieuwste trendcollectie!

Wij houden van trendy woonaccessoires! De nieuwe trendcollectie: Stoer Wonen bestaat uit de kleuren zwart, crème en okergeel. Maak je klaar voor het najaar met een stoer interieur. Stoer wonen in stijl doe je met Leen Bakker.


Thema Stoer Groen

Kies voor beige, zwart en okergeel

Trendcollectie Stoer Wonen

Eindelijk herfst!

Kun jij net als ons niet wachten tot de eerste blaadjes weer van de bomen vallen? De herfst is namelijk hét startsein om het binnen warm en gezellig te maken. We hebben weer een paar mooie collecties voor je samengesteld in de meest uiteenlopende kleuren en stijlen. Binnen notime is jouw huis klaar voor het najaar.


Bekijk onze trendcollecties
Frisse Start collectie

Groen Wonen


Groen is niet meer weg te denken uit ons huis. En dan bedoelen we niet alleen planten. Er zijn zoveel andere manieren om groen aan je huis toe te voegen. Denk aan woon- en tuinaccessoires in natuurlijke materialen.


Bekijk de collectie
Frisse Start collectie

Frisse Start


Style je interieur met de mooiste meubels en voordelige woonaccessoires uit onze trendcollectie, die passen bij de trends van 2019. Stijl je huis met woonaccessoires in pasteltinten en met luxe velours stoffen.


Bekijk de collectie
Modern Classics collectie

Modern Classics


De trend Modern Classics combineert het beste uit twee woonwerelden. De bekende klassieke elementen zijn in een modern jasje gestoken. Je huis krijgt een rijke uitstraling, ook met een klein budget.


Bekijk de collectie
Wild West collectie

Wild West


Deze trendy collectie van Leen Bakker zit boordevol woonproducten om je huis warm en comfortabel mee aan te kleden. Dompel je huis simpelweg onder met stoere materialen als hout, leer en suède.


Bekijk de collectie