Kies voor Stoer Wonen, onze nieuwste trendcollectie!

Wij houden van trendy woonaccessoires! De nieuwe trendcollectie: Stoer Wonen bestaat uit donkere, vergrijsde en warme herfstkleuren. Met deze collectie kun je volop mixen en matchen en je eigen look & feel creëren. Maak je klaar voor het najaar met een stoer interieur. Kies jij voor stoer warm, retro of stille neutrale kleuren? Combineren mag natuurlijk ook! Bekijk hier onze nieuwste collectie.

Bekijk de nieuwe collectie

Bekijk de hele collectie

Bekijk de nieuwe collectie

Bekijk de hele collectie

Bekijk de nieuwe collectie

Bekijk de hele collectie

Dit najaar voegen we de kleur paars toe wat de collectie een warm najaarsgevoel geeft met een retro touch. Dit retrogevoel kan worden versterkt door de combinatie met grijstinten, zwart en warm hout. Combineer het met terracotta en je hebt een gouden combinatie. Houd je van natuurlijke materialen zoals rotan, hout, steen en katoen? Dan zit je met deze collectie goed!

Okergeel, donkerrood in combinatie met zwart zorgen voor een stoere herfstlook in je interieur. Deze warme kleuren zijn perfect te combineren en geven een industrieel interieur een warme herfst upgrade.

Kies je liever voor een meer neutrale look? Dan zijn deze producten perfect voor jou. Ze zijn strak, hip, modern en trendy. Deze moderne look is makkelijk te combineren en staat goed in vrijwel ieder interieur.

Onze nieuwste collectie bij jou thuis

Inspiratie opdoen voor dit najaar?

Bekijk de nieuwste trends in het inspiratiemagazine!