Kommen

1 - 24 van 82 producten
1 - 24 van 82 producten

Kommen

Kommen met een leuk printje of eenvoudige kommen in een effen kleur, je vindt het allemaal bij Leen Bakker! Wij hebben kommen voor iedereen die ’s morgens graag yoghurt met ontbijtgranen en/of fruit eet of voor soepliefhebbers. Kommen zijn ook uitstekend geschikt om een salade in te serveren of tapas. Het kan allemaal. In het aanbod van Leen Bakker vind je kommen met leuke prints, kommen met mooie vormen en kommen met een ingetogen en elegante look. Aan jou de keus.

Kommen kopen

Kommen voor soep, kommen voor yoghurt, kommen voor salades, kommen voor tapas, je vindt ze hier. Kies voor allemaal dezelfde kommetjes op tafel of kies bijvoorbeeld voor dezelfde kommen, maar dan met een ander kleurtje of kies voor een bonte verzameling van allerlei verschillende kommen en kommetjes in verschillende maten. Hoe je het ook wenst, bij Leen Bakker vind je de leukste kommen. Uiteraard kunnen onze kommen allemaal in de vaatwasser, maar als je kiest voor een kom met een delicaat motiefje of printje, kun je ze beter even met de hand afwassen. Zo weet je zeker dat je lang plezier hebt van je mooie
kom. Alles op het gebied van tafelen vind je ook bij Leen Bakker! Bekijk ons volledige en zeer gevarieerde aanbod kommen en kommetjes online en plaats een bestelling.