Serviessets

1 - 19 van 19 producten
1 - 19 van 19 productenServiessets

Serviessets zijn complete meerdelige sets met serviesgoed. Meestal vind je in een set kleine en grote borden en soms ook kommetjes en bekers. Serviessets zijn daarom heel praktisch want als je een complete set koopt, heb je meteen alles matchend bij elkaar. Zo voorkom je dat je de tafel dekt met een allegaartje aan borden. Kies voor een serviesset met de samenstelling die het beste bij jou past en natuurlijk ook met de stijl die past bij jouw woonstijl. Ga jij bijvoorbeeld het ouderlijk huis verlaten? Kies dan voor een praktische starters- of basis serviesset. Je kunt natuurlijk ook voor een uitgebreide 36-delige
servieset kiezen. Dan kun je meteen de tafel dekken voor al je vrienden en familieleden en een uitgebreid etentje geven. Het kan allemaal dankzij het veelzijdige en gevarieerde aanbod van Leen Bakker! Kies voor de serviesset van een bekend merk en dek de tafel met een mooi bij elkaar passend servies. Je vindt het allemaal bij Leen Bakker!

Serviessets kopen

Ga jij een complete serviesset kopen? Let dan niet alleen op de stijl, de vorm en de kleur, maar ook op het materiaal. In ons aanbod vind je serviesets gemaakt van porselein, keramiek en aardewerk. Iedere materiaalsoort heeft eigen kwaliteiten. Let daarom goed op de materiaalsoort en maak je keuze. Je vindt bij Leen Bakker alles wat je nodig hebt voor een stijlvol gedekte tafel. Bekijk ons volledige en zeer gevarieerde aanbod op het gebied van servies sets en alle andere artikelen die bijdragen aan een gezellig gedekte tafel. Bij Leen Bakker vind je het allemaal! Bestel de serviesset van je keuze meteen online.