Serveer & tapasplanken

1 - 24 van 25 producten
1 - 24 van 25 producten

Serveer en tapasplanken

Wat is er gezelliger dan samen met vrienden en familie samen genieten van een hapje en een drankje. Bij Leen Bakker vind je alles wat je nodig hebt voor deze gezellige momenten samen. Ga jij lekkere kleine hapjes (tapas) serveren? Dan is de manier waarop je deze presenteert net zo belangrijk als het hapje zelf. Kaas, toastjes en tapas serveer je op een serveerplank of tapasplank. Hier vind je een ruim assortiment stijlvolle serveer en tapasplanken in verschillende soorten, maten, stijlen en materialen. Bij Leen Bakker vind je traditionele tapasplanken van hout, maar ook serveerplateaus van glas en steen van bekende merken.

Serveer en tapasplanken kiezen en kopen

Welke serveer- of tapasplank jij kiest is natuurlijk afhankelijk van jouw persoonlijke stijl en smaak, maar ook van wat je wilt serveren op de plank. Kaas serveer je het beste op een houten plank en andere hapjes kun je ook een glazen of stenen serveerplateau presenteren. Sushi staat erg mooi op een leistenen plateau en toastjes en andere kleine hapjes op een glazen serveerplateau. Krijg je veel gasten? Kies dan voor een extra grote serveerplank en vul de plank met de heerlijkste hapjes en tapas.

Kaasplank

Een kaasplankje serveer je natuurlijk het beste op een houten tapasplank. Houd je van Franse kazen of misschien houd je van de heerlijke Hollandse kazen? Het kan allemaal. Leg een paar kaasjes waar jij van houdt op de plank en maak het geheel af met druiven, noten, dadels, vijgen en chutney. Houd er wel rekening mee dat je kazen kiest die goed op elkaar zijn afgestemd. Kies bijvoorbeeld voor één soort blauwader kaas, een harde kaassoort en een witte korst kaas. Sommige kazen hebben een hele sterkere smaak, anderen zijn juist mild en zacht van smaak en dat combineert nu juist zo mooi met elkaar. Vergeet niet om de bij de plank voor iedere soort kaas een geschikt mes klaar te leggen en serveer er een passend drankje bij. Bij Leen Bakker vind je alles op het gebied van gezellig samen tafelen dus ook messen, glazen, bordjes en nog veel en veel meer. Bekijk ons complete aanbod en bestel meteen online.