Vliesbehang

1 - 24 van 3521 producten
1 - 24 van 3521 producten

Vliesbehang

Vliesbehang is opgebouwd uit verschillende lagen. Vlies behang heeft een rug van vlies en een papieren of vinyl toplaag. Het is een stevig behang en erg gemakkelijk aan te brengen. Een groot voordeel van vlies behang is dat je de muur insmeert met behanglijm, en niet de behangbanen. Geen geknoei met lijm en inweektijd op een behangtafel. De stroken vliesbehang plaats je rechtstreeks op je muur, daarom ook wel eens snelbehang genoemd.

Wil je behangen op een muur met kleine scheurtjes? Dat is met vliesbehang geen probleem. Dit behang is heel stevig, het scheurt niet snel en krimpt amper. Dit type behang kun je ook goed gebruiken op muren met lichte scheurvorming. Ideaal voor nieuwe of werkende muren. Vliesbehang is overschilderbaar, het wordt dan ook vaak gebruikt als ondergrond. Ook niet helemaal onbelangrijk is dat vlies behang ook weer eenvoudig te verwijderen is.

Vliesbehang kopen

We hebben een uitgebreide collectie vliesbehang voor je samengesteld. Houd je
van vintage, industrieel, Scandinavisch behang of behang met een print? Leen Bakker is jouw behangwinkel. In onze webshop vind je vlies behang in prachtige kleuren, verschillende stijlen en prints voor de woonkamer, slaapkamer en kinderkamer. Laat je inspireren en koop je vliesbehang snel en gemakkelijk online bij Leen Bakker.

  • Stevig
  • Bruikbaar als ondergrond
  • Eenvoudig aan te brengen