Kerstslingers

1 - 24 van 94 producten
1 - 24 van 94 producten

Kerstslingers

In een kerstboom horen kerstslingers. Samen met de kerstballen, de piek en de lampjes maken die de boom helemaal af. Het is enorm leuk om samen met familie of vrienden zo’n kerstboom op te tuigen. Zet kerstmuziek aan, trek je mooiste kersttrui en je pantoffels aan en kom gezellig in de kerstsfeer.

Bij Leen Bakker vind je vele soorten kerstslingers. Natuurlijk hebben we de klassieke modellen, die glinsteren in het licht van de kerstlampjes. Alle kleuren van de regenboog vind je in onze webwinkel. Maar er zijn ook kerstslingers in de vorm van dennentakken, met of zonder lampjes. Of kies voor de originele kralenslingers!

Zo hang je kerstslingers op

Als je een kerstboom optuigt, kun je het beste beginnen met de lampjes. Als die eenmaal hangen, kun je de slingers plaatsen. Door de kerstballen pas als laatste op te hangen, voorkom je dat ze uit de boom vallen.

Voor het ophangen van de kerstslingers is het prettig als je ruimte om de boom hebt, want je moet er wel een aantal keer omheen lopen om de slingers van begin tot eind kwijt te kunnen! Misschien heb je zelfs een stoel of ladder nodig, zodat je de slinger bovenin de boom kunt beginnen. Het is mooi om slingers niet aan de puntjes van de takken, maar iets dieper in de boom te hangen. Zo creëer je diepte en hou je ruimte over voor andere kerstversieringen.

Bestel je kerstslingers online

Met zoveel keuze uit kerstslingers, vind je hier gegarandeerd passende slingers voor jouw kerstboom. Het mooie is dat je voor deze kerstslingers niet eens de deur uit hoeft; ze zijn alleen online verkrijgbaar dus je kunt van onder de kerstboom je bestelling plaatsen. Binnen enkele dagen heb je de slingers in huis en kan het optuigen beginnen. Ga je voor een mooie gouden kerstslinger of een kerstslinger met lampjes?