Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
Haal de nieuwste trends in huis tijdens de Design Deals | Bekijk alle aanbiedingen
Geldig t/m 16 oktober

Garantie en ruilen

Garantie en ruilen

Op al onze producten heb je wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product moet voldoen aan wat je er als koper van mag verwachten, tijdens de verwachte levensduur en bij normaal gebruik.

De meeste producten kun je ruilen. Heb je liever je geld terug? Geen probleem. Het bedrag wordt overgemaakt op je bankrekening. Artikelen ruilen kan alleen als de artikelen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele staat en verpakking zijn.

Gekocht in de winkel

Ben je niet tevreden over een artikel dat je in één van onze winkels gekocht hebt? De meeste producten kun je binnen 100 dagen ruilen. Zorg ervoor dat je de kassabon bij je hebt en dat het product in de originele verpakking zit.

Online besteld

Heb je een product gekocht in onze webshop? Ook dan kun je het artikel ruilen of je geld terugkrijgen. Je kunt binnen 100 dagen na ontvangst je product terugbrengen naar één van onze winkels of terugsturen. Je kunt ook eerst binnen 100 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Neem de orderbevestiging mee die je per e-mail hebt ontvangen.

Ruilen kan alleen in de winkel. Wanneer je de bestelling retour stuurt naar de webshop, kunnen we geen vervangend exemplaar sturen voor het geretourneerde artikel. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug op je rekening. Meer informatie over de retourservice is hier te vinden.

Online besteld bij een verkooppartner

Heb je een product gekocht via onze webshop bij een verkooppartner? Ook dan kun je het artikel ruilen of je geld terugkrijgen. Je kunt binnen de zichttermijn van de verkooppartner (meestal 30 dagen) na ontvangst je product terugsturen naar de verkooppartner. Per verkooppartner kunnen de garantie- en retourvoorwaarden verschillend zijn. Voor de exacte garantie- en retourvoorwaarden van de verkooppartner kun je de verkooppartner pagina raadplegen.

Artikelen die je gekocht heb bij een verkooppartner van Leen Bakker kun je niet terugbrengen naar een Leen Bakker winkel en kun je ook niet terugsturen naar Leen Bakker.

Let op: producten in de categorie levende planten / bomen kunnen niet worden geretourneerd.

Artikelen die je niet kunt terugbrengen

Artikelen die speciaal voor jou op maat gemaakt zijn, kunnen niet worden geretourneerd.

Transportschade

We verpakken alle producten met de grootst mogelijke zorg. Helaas kan een artikel tijdens het transport toch beschadigen. Controleer je aankoop daarom direct na bezorging. Is een artikel beschadigd? Meld dit dan zo snel mogelijk in het filiaal van aankoop of via de klantenservice als je het product online besteld hebt. Controleer bij aflevering ook de verpakking van jouw bestelling. Is de verpakking beschadigd? Dan maakt de bezorger een (elektronische) aantekening op de bon voordat je voor ontvangst tekent.