Alles voor je slaapkamer

De mooiste artikelen voor je slaapkamer

De mooiste artikelen voor je slaapkamer

De mooiste artikelen voor je slaapkamer

Inspiratie van onze fans

Onze merken

image
image
image
image
image

Alles voor het inrichten van jouw slaapkamer

De slaapkamer is de plek waar je uitrust en je dag begint en eindigt. Sfeer, kleur, en mooie materialen spelen daarin een grote rol. Tijd om die ruimte een make-over te geven! Wij bieden alles voor het gezellig, stijlvol én betaalbaar inrichten van je slaapkamer.

Ga voor een luxe boxspring als eyecatcher in je slaapkamer en kleed het aan met een mooi dekbedovertrek. Hulp nodig bij het kiezen? Wij geven je tips en advies waar je op moet letten bij het kopen van een boxspring. Met mooi beddengoed slaap jij als een roosje.

Verlichting in de slaapkamer

In je slaapkamer wil je een rustgevende sfeer of juist een romantisch sfeertje creëren om in weg te dromen. Functionele verlichting is in een slaapkamer net zo belangrijk als sfeerverlichting. Begin eerst met een plafond- of hanglamp. Deze lamp verlicht de hele kamer. Kies functionele verlichting bijvoorbeeld op of bij je nachtkastje. Ga voor een mooie tafellamp of een wandlamp. Een wandlampje of leeslampje bij je bed is heel prettig. Denk ook aan verlichting voor je kledingkast. Vergeet niet om extra lichtschakelaars in de buurt van je bed te plaatsen.