Shop hier jouw complete studentenkamer

Trendy en betaalbare meubels voor je studentenkamer

Het inrichten van je studentenkamer kan een dure grap zijn. Hoe fijn is het dat bij Leen Bakker leuke meubels ook nog betaalbaar zijn. Bekijk het assortiment.

Een rustgevende slaaphoek

Creëer een hoek waar je helemaal tot rust kan komen. Ga bijvoorbeeld voor een boxspring. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

> Bekijk het assortiment

Er moet gestudeerd worden…

Je gaat natuurlijk op kamers om te studeren. Een goede studiehoek is belangrijk. Gebruik lichte kleuren en zorg voor een goede bureaulamp voor alle late studieavonden (of -nachten).

Relaxen maar!

Na het studeren heb je ook een plekje nodig om te chillen. Zet een comfortabele en betaalbare bank neer. Geen ruimte voor een bank én bed? Een slaapbank is dé oplossing. Zo bespaar je ruimte (en geld).

Studentenkamers

Er zijn genoeg mogelijkheden om je studentenkamer op een praktische en mooie manier in te richten. Wil je een kleine ruimte slim inrichten, dan zal je moeten spelen met de indeling en de meubels. Bij Leen Bakker vind je een ruim assortiment meubels voor in de studentenkamer. Voor meer ruimte in je studentenkamer kun je kiezen voor een hoogslaper met daaronder een bureau. Of gebruik een bartafel als bureau en eetkamertafel. Met multifunctionele meubels bespaar je ruimte. Heb jij net iets meer ruimte? Kies voor een roomdivider en maak een apart slaap- en woongedeelte! Heb je de basis compleet? Natuurlijk kun je bij Leen Bakker uitstekend terecht voor de finishing touch voor jouw studentenkamer of studio. Bij Leen Bakker koop je goedkope meubels voor je studentenkamer online of in een van onze winkels.

Onze merken

image
image
image
image