10% EXTRA korting op ALLE lopende aanbiedingen!

10% EXTRA korting op ALLE lopende aanbiedingen!

Alles voor je woonkamer

Bekijk de woonkamers van onze fans

Advies & inspiratie

Kies voor de juiste verlichting en maak een lichtplan:

Woonkamer

Je woonkamer is de kern van je huis. Je brengt er vaak veel vrije tijd door, op de bank voor de televisie of met familie en vrienden. Het is fijn als je woonkamer een sfeervolle, comfortabele plek is waar jij je thuis voelt. De keuze voor je meubels en decoratie zijn daarbij essentieel. Zorg in ieder geval dat je lekker en zacht zit in je woonkamer stoel en -bank. Iedereen is anders, daarom kan je bij Leen Bakker je bank helemaal zelf samenstellen

Geniet van optimaal woongenot door zitcomfort te combineren met materialen en kleuren in je eigen stijl. Ga bijvoorbeeld helemaal voor een landelijke woonkamer met robuuste houten meubels. Of voor een moderne woonkamer met een strak, wit interieur. Zo maak je van je woonkamer een heerlijke plek om urenlang door te brengen.

Decoratie woonkamer

Je woonkamer inrichten doe je niet elke week. Neem daarom de tijd om woonkamer ideeën op te doen. Laat je inspireren door verschillende stijlen, materialen en kleuren. Subtiele aspecten zoals een metalen onderstel en hanglamp zijn bijvoorbeeld sfeerbepalend voor een industriële woonkamer. Verlichting en decoratie brengen sfeer in huis en maken je woonkamer interieur helemaal af. Door kussens en woonaccessoires te wisselen, creëer je snel en gemakkelijk een nieuwe sfeer in je woonkamer. Doe woonkamer inspiratie op bij Leen Bakker of kies voor een complete woonserie die helemaal op elkaar afgestemd is. Handig én te bestellen vanuit je luie stoel. 

Onze merken

image
image
image
image