Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
Haal de nieuwste trends in huis tijdens de Design Deals | Bekijk alle aanbiedingen
Geldig t/m 16 oktober

Vitrages

Een vitrage is een (semi)transparante gordijnstof, waarbij daglicht wordt doorgelaten en overdag iets aan privacy biedt. Een inbetween gordijn, de naam zegt het al, zit tussen een vitrage en een overgordijn in. Een inbetween gordijn is lichtdoorlatend, vanaf buiten kun je niet naar binnen kijken, maar vanaf binnen wel naar buiten!

GRATIS gemaakt op ALLE gordijnstoffen, vitrages en inbetweens
*m.u.v. Prijstoppers, reeds afgeprijsde artikelen en partner aanbod. Gratis gemaakt geldt op geselecteerde maatwijzen. Geldig t/m16 oktober 2022.
Advies aan huis gordijnen & raamdecoratie

Advies aan huis

Advies, opmeten & monteren

Gordijnen

Gordijnen

op maat

Helaas! Er zijn geen producten gevonden. Ga terug naar de homepage.

Vitrages en inbetweens

Hang vitrages of glasgordijnen voor je ramen en voorkom dat er veel licht naar binnen valt en dat mensen bij je naar binnen kijken. Het grote voordeel van vitrage is dat je wel van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet van buiten naar binnen. Dat maakt vitrage een ideale, maar ook zeer stijlvolle raambekleding. Vitrages zijn dunne, meestal soepele stoffen waar goed doorheen gekeken kan worden. Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is. Daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen. Vitrages zijn gemakkelijk te wassen en kreuken bijna niet. In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende vitrages, maar ook divers soorten andere raamdecoratie zoals overgordijnen, rolgordijnen, lamellen en kant en klaar gordijnen voor iedere ruimte in huis. Creëer de sfeer die jij wenst!

Vitrages of inbetweens kiezen en kopen

De keuze voor vitrages is een belangrijke en een sfeerbepalende keuze. Deze keuze is natuurlijk afhankelijk van de ruimte waar je de vitrages gaat ophangen. Wil je bijvoorbeeld vitrages voor de woonkamer kopen? Denk dan goed na over de kleur. Ook de lengte van de vitrages is belangrijk. Wil je ze graag tot op de vensterbank of juist tot op de vloer? Het is slim om dit al van te voren te bepalen. Een vitrage is bij Leen Bakker online te bestellen. Heb je hulp nodig? Kom dan naar een van onze winkels. Hier staan onze ervaren medewerkers graag voor je klaar om je deskundig advies te geven.