Je gordijnen of raamdecoratie laten inmeten of ophangen

Nieuw: Je gordijnen of raamdecoratie laten opmeten en laten ophangen, kan vanaf nu in 12 Leen Bakker winkels! Maak gebruik van onze inmeet- & ophangservice.

Wil je graag nieuwe gordijnen of raamdecoratie op maat? Het is heel belangrijk om de juiste maat op te meten. Vind je het opmeten lastig en twijfel je of je wel de goede maat hebt? Maak dan gebruik van onze inmeetservice en laat een van onze specialisten bij jou thuis komen op jouw ramen op te maken. Zo weet je zeker dat het product wat je besteld de juiste afmetingen heeft.

Naast een inmeetservice bieden we ook een montageservice. Met deze service komen onze specialisten jouw bestelde gordijnen of raamdecoratie bij je thuis ophangen. Zo zorgen we ervoor dat van het begin tot eind dat jouw nieuwe gordijnen of jaloezieën perfect passen in jouw huis!

Je gordijnen of raamdecoratie laten inmeten door onze specialisten

Het juist opmeten van je nieuwe op maat gemaakte gordijnen, (duo)rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën of lamellen kan best lastig zijn. Maak daarom gebruik van onze inmeetservice. Een van onze specialisten komt graag bij jou thuis om je ramen zorgvuldig in te meten.

Om gebruik te maken van onze inmeetservice kun je naar één van onze deelnemende winkels om een afspraak te maken. Lees voor het maken van een afspraak eerst de voorwaarden door zodat je zeker weet dat we jouw woonsituatie goed kunnen inmeten. In een enkel geval kunnen we onze service helaas niet uitvoeren. Neem bij twijfels telefonisch contact op met het betreffende filiaal.

Je gordijnen of raamdecoratie laten ophangen door onze specialisten

Ben je niet zo handig en wil je graag dat het monteren van je gordijnen of raamdecoratie goed gebeurt? Onze specialisten kunnen ook op maat gemaakte raamproducten zoals jaloezieën, vouwgordijnen en rolgordijnen bij je thuis komen ophangen en monteren.

De specialist komt met de op maat gemaakte producten naar je huis en zal deze netjes voor je ophangen. Je kunt ook alleen gebruik maken van onze ophangservice als je zelf onze producten hebt opgemeten. Zorg dan wel dat je secuur hebt opgemeten om teleurstelling te voorkomen.

We kunnen in vrijwel alle woonsituaties de producten ophangen en monteren, maar hanteren enkele uitzonderingen. Lees ook hiervoor de voorwaarden door.

Wil je gebruik maken van de ophangservice? Ga dan naar één van onze deelnemende winkels om jouw op maat product te bestellen en gelijk een afspraak te maken voor het ophangen van je raamproduct(en). We kunnen in vrijwel alle woonsituaties de producten ophangen en monteren, maar hanteren enkele uitzonderingen. Lees ook hiervoor de voorwaarden door of neem telefonisch contact op met de Leen Bakker winkel bij jou in de buurt.

Deelnemende winkels

Let op: wij breiden deze service momenteel uit. Staat jouw winkel er niet tussen? Hou deze pagina in de gaten voor een up to date overzicht van deelnemende winkels.

Voorwaarden voor onze inmeetservice en ophangservice

Op al onze diensten aan consumenten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Voor onze inmeet- en montagedienst gelden in aanvulling daarop onderstaande aanvullende dienstenvoorwaarden. Mocht er onverhoopt een conflict bestaan tussen onze algemene leveringsvoorwaarden en deze voorwaarden, dan hebben de voorwaarden hieronder voorrang.

1. Algemeen

1.1 De inmeet- en montagedienst wordt uitsluitend uitgevoerd op jouw eigen thuisadres, en is enkel beschikbaar voor consumenten.

1.2 Bij het plaatsen van een order voor onze inmeet- of montagedienst geven we je een voorstel voor een datum van uitvoering van de dienst. We behouden ons het recht voor om vanwege onvoorziene omstandigheden, overmacht, uitval, ziekte of stakingen van personeel en hulppersonen, de geplande datum te wijzigen in goed overleg.

2. Inmeetservice

2.1 Je dient zelf thuis te zijn op het afgesproken tijdstip.

2.2 De ramen die opgemeten dienen te worden dienen vrijgemaakt te zijn, en eventuele obstakels moeten zijn verwijderd.

2.3 Momenteel voeren we deze service alleen nog uit in een beperkt gebied in Nederland (Noord-Brabant & en een gedeelte van Limburg). Binnenkort zal de service ook in andere gebieden beschikbaar zijn. M.u.v. de Waddeneilanden.

2.4 Momenteel voeren we de service niet uit bij woonboten, chalets, stacaravans, schuren en garages.

2.5 We kunnen ramen inmeten tot een maximale hoogte van 3,50 meter.

3. Ophangservice

3.1 Je dient zelf thuis te zijn op het afgesproken tijdstip.

3.2 De ramen waar opgehangen dient te worden dienen vrijgemaakt te zijn, en eventuele obstakels moeten zijn verwijderd.

3.3 Momenteel voeren we deze service alleen nog uit in een beperkt gebied in Nederland (Noord-Brabant & en een gedeelte van Limburg). Binnenkort zal de service ook in andere gebieden beschikbaar zijn. M.u.v. de Waddeneilanden.

3.4 Momenteel voeren we de service niet uit bij woonboten, chalets, stacaravans, schuren en garages.

3.5 We kunnen bij ramen ophangen tot een maximale hoogte van 3,50 meter.

3.6 We plaatsen een rail in bijna alle mogelijke graden met een maximum van 3 bochten. Dit betekent dat standaard erkers geplaats kunnen worden. Let op: het plaatsen van een rails in een ‘ronde erker’ wordt niet uitgevoerd. Het maximum aantal rails in één erker is 2 stuks (i.e. maximaal 6 bochten)

3.7 Roedes worden enkel gemonteerd aan de wand met wandsteunen, en aan het plafond met plafond steunen. Bij een roede groter dan 4 meter dienen er meerdere steunen geplaatst te worden, hierdoor kan het gordijn niet uit één stel bestaan. Deze moeten worden opgesplitst in minimaal 3 delen

3.8 Het is mogelijk om gordijnen en raamdecoratie op tegels te monteren indien deze, naar onze mening, voldoende stevig zijn.

3.9 Het is niet mogelijk om gordijnen en raamdecoratie op een ijzeren balk te monteren.

3.10 Het is niet mogelijk om gordijnen en raamdecoratie te bevestigen op kunststof en/of aluminium (afdeklat, kozijn of schroten) vanwege het risico op onherstelbare schade. Bevestiging op een dergelijk kozijn kan alleen plaatsvinden middels klemsteunen.

3.11 Het is niet mogelijk om gordijnen en raamdecoratie te monteren op een schuin plafond of tegen een systeemplafond (i.e. een aluminiumregelwerk waarin losse platen liggen).

Bekijk onze volledige set van voorwaarden die gelden voor onze inmeet- & ophangservice.