Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op je aankoop? Klik hier
Geldig t/m 02-10. m.u.v. Prijstoppers, Easy, Stock collecties, 3=1 dekbedovertrekken actie

Je raamdecoratie laten opmeten en ophangen bij jou thuis

Een helpende hand nodig bij he aanschaffen van gordijnen of raamdecoratie? Dat kan. Onze specialisten staan klaar om je te helpen met kiezen, opmeten en ophangen van jouw raamdecoratie.

Het kopen van gordijnen of raamdecoratie op maat kan best ingewikkeld zijn. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk om de juiste maat op te meten. Daarom bieden wij een aantal diensten aan:

Advies aan huis gordijnen & raamdecoratie

1. Advies aan huis

Twijfel je over welke raamdecoratie voor welke ruimte geschikt is en ben je benieuwd naar welke maten, kleuren, materialen en soorten raamdecoratie er zijn? Ontvang persoonlijk advies bij jou thuis en stel zonder zorgen je raamdecoratie samen met onze adviseurs. De adviseur kijkt en denkt met je mee en je krijgt advies over welke soorten raamdecoratie geschikt zijn voor welke ramen. Ook ontvang je advies over de mate van lichtdoorlatendheid en eventuele vochtbestendige of juist brandvertragende gordijnen of raamdecoratie. De adviseur kan je ook advies geven over het schoonmaken en onderhouden van je raamdecoratie.

Boek een een adviseur en stem direct je raamdecoratie af op je interieur. Je bestelling kies je zonder zorgen, wordt direct voor jou perfect ingemeten en de bestelling wordt geplaatst.

Advies nodig? Boek een adviseur in één van onze winkels of vul onderstaand formulier in.

Vraag hier een afspraak aan

Afspraak wijzigen of annuleren?

Neem telefonisch contact op met de dichtsbijzijnde winkel om je afspraak te wijzigen. Houd je postcode en het opdrachtnummer (beginnend met LB) uit de e-mail bij de hand.

Inmeetservice

2. Gordijnen of raamdecoratie laten opmeten

Heb je zelf al een keuze gemaakt voor je gordijnen of raamdecoratie? Bekijk hier alle meetinstructies voor jouw raamdecoratie. Vind je het opmeten lastig en twijfel je of je wel de goede maat hebt? Maak dan gebruik van onze inmeetservice en laat je raamdecoratie zorgvuldig inmeten door onze specialisten. Zo ben je zeker van de juiste maten.

Hulp nodig bij het inmeten van je raamdecoratie? Boek een specialist bij een winkel bij jou in de buurt >

Ophang- en montageservice

3. Gordijnen of raamdecoratie laten ophangen

Heb je je gordijnen of raamdecoratie binnen, maar heb je twee linkerhanden? Onze specialisten kunnen alle op maat gemaakte raamproducten zoals jaloezieën, vouwgordijnen en rolgordijnen zorgvuldig bij jou thuis komen ophangen en monteren. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe gordijnen of jaloezieën perfect passen.

Onze specialist komt met de op maat gemaakte producten naar jouw huis om alles netjes voor je op te hangen. Je kunt ook alleen gebruik maken van onze montageservice als je zelf alles al hebt opgemeten. Zorg er dan wel voor dat je secuur hebt gemeten om teleurstelling te voorkomen.

We kunnen in vrijwel alle woonsituaties raamdecoratie ophangen en monteren, maar we hanteren wel enkele uitzonderingen. Lees daarom de voorwaarden of neem bij vragen eerst telefonisch contact op met een Leen Bakker filiaal bij jou in de buurt.

Interesse? Ga naar een Leen Bakker winkel bij jou in de buurt en maak een afspraak!

Tips & inspiratie

Duo-rolgordijnen woonkamer

Gordijnen & raamdecoratie

Advies & inspiratie per ruimte

Gordijnen

Gordijnen advies

voor het kopen van gordijnen

Sfeerbeeld Rolgordijnen Wit

Rolgordijnen advies

voor het kopen van rolgordijnen

Sfeerbeeld zwarte jaloezieën

Jaloezieën advies

voor het kopen van jaloezieën

Plisségordijnen op maat

Plisségordijnen advies

voor het kopen van plisségordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen advies

voor het kopen van vouwgordijnen

Lamellen op maat

Lamellen advies

voor passende lamellen thuis

Houten jaloezieën eetkamer

Zwarte jaloezieën

Stoer & stijlvol

Hulp bij het opmeten

Meetinstructies gordijnen en raamdecoratie

Gordijnen en raamdecoratie op maat