Online zijn we 24/7 geopend! Door drukte kan je order vertraagd zijn

WC Brillen

0 - 2 van 2 producten
0 - 2 van 2 producten

Wc brillen

Een wc bril maakt je toilet af. Of je nu toe bent aan een nieuwe wc bril, of gewoon omdat je er eentje wilt die beter bij de sfeer van het interieur past. Binnen het Leen Bakker assortiment vind je heel veel wc brillen in verschillende kleuren, stijlen en materialen die passend zijn bij jouw stijl en interieur. Je kunt ook kiezen voor een totaal andere stijl en met je toilet een statement maken!

Ook zijn er wc brillen in het assortiment van Leen Bakker opgenomen met slowclose sluitingen. De wc brillen en deksels met slowclose vallen zacht en geruisloos dicht. Dit geeft een luxe uitstraling aan je toilet en is daarnaast erg handig voor in een huishouden met kinderen. Bekijk het aanbod snel online op leenbakker.nl of kom lans bij een van onze winkels bij jou in de buurt en creëer zo de sfeer op het toilet die het beste bij jou past!

Wc bril kopen

Wc bril kopen? Er is een ruim aanbod te vinden aan wc brillen bij Leen Bakker. Of je nu op zoek bent naar een witte, zwarte, gekleurde of een wc bril met opvallende print, bij Leen Bakker vind je het! Kom eens langs in een van onze winkels bij jou in de buurt of bestel je wc bril op leenbakker.nl!