10% EXTRA korting op ALLE lopende aanbiedingen!

10% EXTRA korting op ALLE lopende aanbiedingen!

6x handige tips voor een opgeruimde hal

Rondslingerende tassen en schoenen en een uitpuilende kapstok. Eerlijk zeggen: ziet jouw hal er ook zo uit? Zonde! Want de hal is de centrale plek in huis die kamers met elkaar verbindt. 

Met deze 6 tips maak je van je hal een verzorgde entree!

Er is geen andere plek in huis waar zoveel gelopen wordt. Bovendien is de hal je visitekaartje. Daarom geven wij je 6 tips voor een opgeruimde hal.

1. Strenge selectie

Drie jassen per persoon aan de kapstok is niet per se nodig. Wees selectief: kies de jas die je het meest draagt en berg de rest op in de slaapkamerkast. 

Ga voor een multifunctionele kapstok, zoals de wandkapstok Teun. Hang jassen en sjaals op aan de haken en gebruik de plank om een mandje op te zetten voor handschoenen en accessoires.

2. Schoenenkast

Schoenen die in de hal rondslingeren ogen rommelig. Maar ja; wat te doen met al dat schoeisel? Berg ze op in schoenenkast Hamburg. Een praktische, maar ook stijlvolle kast.

Maar ook hier geldt: selecteren kun je leren. Hartje winter kunnen die slippers en sandalen prima verhuizen naar een andere ruimte. 

3. Spiegeltje, spiegeltje 

Hang een spiegel op aan de breedste wand voor een ruimtelijk effect in je hal. Een spiegel aan kortste wand laat de ruimte juist kleiner lijken. Bovendien is een spiegel onmisbaar in de hal: zo kun je altijd even checken hoe je eruit ziet voordat je de deur uit gaat.

4. Trapkast

Heb je een loze ruimte onder de trap en ben je een beetje handig? Tover je trap om tot inbouwkast en benut de ruimte optimaal door vlakken te creëren met greepjes of deuren. Gebruik handige opbergers om je spullen te organiseren. 

5. Slimme haakjes

Heb je een kelderkast in de hal? Hang aan de binnenkant van de deur haakjes op, zodat je hier jassen en tassen kwijt kunt. Dat bespaart weer ruimte in de hal! 

6. Dress-up!

Als je er plek voor hebt is het ideaal om een dressoir in de hal te zetten. Dressoir Delta heeft 5 vakken, genoeg ruimte om kleine dingen in op te bergen, zoals paraplu’s, sleutels en zonnebrillen. Zo hebben deze voorwerpen altijd een vaste plaats, ook handig in noodgevallen. Beschik je niet over zoveel ruimte? Dressoir Delta is ook met 3 vakken verkrijgbaar! 

Wist je trouwens dat je je hal prima kunt stylen en gezellig kunt maken? Lees ons artikel met tips om van je hal je visitekaartje te maken.