Korting is al in de prijs verrekend. Geldig t/m zondag 30-01-2022. Alle actievoorwaarden vind je hier.

Tips en inspiratie per ruimte

Specifiek op zoek naar een item voor in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer? We hebben de belangrijkste ruimtes op een rijtje gezet.

Fans van Leen

Ook fan van Leen? Deel je interieur! Velen gingen je voor en inspireren anderen door hun Leen Bakker interieur te delen met #leenbakker of door ons te taggen in hun foto. Neem een kijkje in het interieur van onze klanten.

Bedankt!

Bij Leen Bakker streven we ernaar om van ieder huis een thuis te maken. In de huidige tijd is ons thuis meer dan ooit een plek van geborgenheid. Terwijl de situatie per dag verandert blijven wij ons onverminderd inzetten om alle klantenwensen te laten uitkomen. Ook voor ons zijn dit ongewone tijden en dus zijn wij soms genoodzaakt onze dienstverlening aan te passen of anders in te plannen. Houd daarom goed onze website in de gaten voor de laatste informatie aangaande voorraden, levertijden en veel gestelde vragen. We doen ons best om jouw online bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. We vragen je daarbij rekening te houden met mogelijke vertraging bij de bezorgdiensten. Hierop hebben wij helaas geen invloed.

Alvast hartelijk dank voor jouw begrip en geduld.