Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

5 redenen waarom een designinterieur niet duur hoeft te zijn

Een huis vol dure designmeubels is niet voor iedereen weggelegd, maar dat hoeft ook helemaal niet. De alternatieven zijn net zo mooi en een stuk vriendelijker voor je portemonnee. Met deze vijf tips haal jij een designinterieur in huis voor een prikkie!

Trends voor een betaalbare prijs

Onze stylisten gaan ieder jaar naar designbeurzen in Parijs, Milaan en andere wereldsteden om trends te spotten en de nieuwste producten te ontdekken. Zo ontstaan hippe collecties die helemaal passen bij dit moment. Je huis stylen met pampas pluimen en droogbloemen? We got you! Ben jij helemaal weg van rotan? Bekijk dan eens onze collectie rotan stoelen. Sinds kort zijn ze er ook in zwart. Rotan is een van dé woontrends van 2021 en zie je zowel binnen als buiten in de tuin terug. Over zwart gesproken: zwarte, houten jaloezieën worden door veel interior designers gebruikt en vind je ook gewoon bij Leen. Voor een hele betaalbare prijs!

Ga voor tijdloos design

Ben je niet zo van de trends? Ga dan voor een paar écht mooie stukken die je over een paar jaar nog steeds prachtig vindt. Op tijdloos design raak je namelijk niet snel uitgekeken. Designmeubels hebben vaak een neutrale kleur zoals wit, zwart en bruin of er wordt gebruik gemaakt van pure materialen zoals hout. Kijk maar naar deze fauteuils en eetkamerstoelen in cognac. Natuurlijk mag je best een beetje knallen met een bank in een trendkleur, maar houd de rest van je interieur rustig. Zo zet je een mooie, simpele basis neer die je kunt aanvullen met kleurrijke accessoires, die je bij Leen Bakker shopt voor een klein prijsje.

Kopieer de stijl

Je hoeft de woonbladen maar open te slaan en je ziet huizen met een geweldig industrieel interieur of een inspirerend Scandinavisch interieur. Wil je die stijl kopiëren? Dat kan! Tegenwoordig is design voor een steeds groter publiek toegankelijk. Dus die handgemaakte vitrinekast van metaal waarvan je dacht dat je ‘m uit je hoofd moest zetten, is nu ineens haalbaar voor jouw nieuwe stek. Achter de glazen deuren kun je je mooiste servies kwijt, maar ook boeken en woonaccessoires. Of die design stoel met een slank metalen onderstel die je veel ziet? Deze blikvanger is gewoon bij ons te koop. Is  ‘ie voor bij je zithoek? Zet ‘m dan heel nonchalant schuin tegenover je bank. Net alsof je er niet over nagedacht hebt!

Mix en matchen is in 

De tijd dat we zes (of meer) dezelfde stoelen aan een eettafel zetten is geweest. Anno 2021 is het juist helemaal in om verschillende eetkamerstoelen met elkaar te mixen en matchen. Dat maakt het ook mogelijk om een of twee designstoelen te combineren met goedkope stoelen. Doe net als stylisten en kies bijvoorbeeld voor dezelfde stoelen maar varieer met kleur. Ga jij voor een mix van verschillende modellen eetkamerstoelen? Combineer dan dezelfde tinten met elkaar -zoals meerdere bruintinten- of kies je twee favoriete kleuren. Zo zorg je ervoor dat je eetkamerstoelen een mooi geheel vormen. Welke eetkamerstoelen passen bij jou?

Goedkope banken op maat

Bij woonprogramma’s op televisie wordt er door de stylisten vaak gesproken over meubels op maat. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte. Ben je bang dat maatwerk voor jou te duur is? Welnee! Bij Leen Bakker kun je jouw droombank helemaal zelf samenstellen als je kiest voor een van de UMIX modellen. Je kiest zelf de opstelling, de bekleding en de kleur. Bij sommige banken heb je ook keus uit verschillende soorten pootjes en armleuningen. Als extra optie kun je kiezen voor de mate van zitcomfort en hoofdsteunen. Kortom, een designbank op maat!