Trendy woonaccessoires

De laatste woontrends en hippe collecties verzameld.

Najaarsmagazine 2019

Leen x Mariska Meijers

Exclusief voor ons 100 jarig bestaan ontwierp de kunstenares Mariska Meijers een unieke wooncollectie met handgeschilderde prints.


Najaarsmagazine 2019

Najaar 2019

Bekijk de belangrijkste woontrends van het najaar 2019 in ons inspirerende najaarsmagazine.


Najaarsmagazine 2019

Stoer Wonen

De nieuwe trendcollectie: Stoer Wonen bestaat uit warme herfstkleuren. Maak je klaar voor het najaar met een stoer interieur.


Shop de nieuwste producten

Najaarsmagazine 2019

Groen Wonen

Groen is niet meer weg te denken uit ons interieur. En dan bedoelen we niet alleen planten. Er zijn zoveel andere manieren om groen aan je huis toe te voegen.


Najaarsmagazine 2019

Wild West

Je hoeft echt niet op een ranch te wonen om de sfeer van het Wilde Westen te ervaren. Dompel je huis simpelweg onder met stoere materialen als hout, leer en suède.


Najaarsmagazine 2019

Frisse Start

Stijl je huis met woonaccessoires in pasteltinten en meubels met luxe velours stoffen. Ga voor grafisch, zachtroze met een knipoog of een mix van allebei!


Najaarsmagazine 2019

Modern Classics

Deze trend combineert het beste uit twee woonwerelden. De bekende klassieke elementen zijn in een modern jasje gestoken. Je huis krijgt een rijke uitstraling, ook met een klein budget.


Najaarsmagazine 2019

Zomerfeest

Laat je het hele jaar door inspireren door sprankelende kleuren en tropische prints uit onze zomerse collectie. Dat wordt één groot zomerfeest.


Bekijk het inspiratiemagazine