14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen! | Bekijk alle aanbiedingen >

14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen! | Bekijk alle aanbiedingen >

Trendalert: modulaire banken

Makkelijk, leuk en hip: modulaire banken. Ofwel: banken opgebouwd uit losse elementen waarmee je een bank zo groot of zo klein maakt als je maar wilt. Ideaal als je ervan houdt om af en toe je interieur te veranderen of als je zelf een unieke bank wilt samenstellen.

Stel zelf je bank samen

Een modulaire bank is naar eigen wens op te bouwen. Of je nu een twee- of driezitter wilt,  met of zonder armleuning of een hoekbank. Met de losse elementen van een modulaire bank zijn oneindig veel opstellingen mogelijk. Maar niet alleen de opstelling, ook de kleuren en de bekleding, kun je zelf kiezen. Onze UMIX bank Brooklyn-N.Y. is de perfecte modulaire bank. De bank is flexibel en groeit met je mee. Stel de bank zelf samen in onze bankenconfigurator.

Kortom: een bank geheel op maat die past bij jouw unieke woonsituatie. En die verandert nog weleens! Zo kan het goed zijn dat je een tweezitter koopt wanneer je net gaat samenwonen. En je een paar jaar later, bij een eventuele gezinsuitbreiding, de bank uitbreidt met andere modules uit dezelfde serie.

Zo staat bank Brooklyn thuis

Dit zijn de voordelen van een modulaire bank

  • Zelf stoffen, kleuren en stiknaden uitkiezen.
  • Makkelijk te verschuiven wanneer je gaat stofzuigen onder of achter de bank.
  • Binnenkort verhuizen? De losse elementen neem je eenvoudig mee. Je draait ze makkelijk door smalle deuropeningen, gangen en trapgaten. 
  • Feestje? Schuiven maar met die elementen en maak tijdelijk ruimte voor statafels en gasten.
  • Een avondje onderuitgezakt op de bank vraagt om een hele andere zit dan met visite op de bank bijpraten. Door te schuiven en rug- en armleuningen aan te passen ontstaan verschillende actieve zitplekken. De bank past zich aan, aan de situatie. 
  • In delen te vervangen bij beschadiging, waardoor je niet een hele nieuwe bank hoeft te kopen.
  • Met een modulaire bank kun je een hoekbank maken die dient als afscheiding met de keuken of een speelplek voor de kinderen. Zo hoef je niet te kijken naar het bomvolle aanrecht in je keuken of het ontplofte speelgoedparadijs van je kinderen.

Bekijk onze brochures voor de UMIX banken, bank Tom en bank Aberdeen om de mogelijkheden te bekijken. Of ga direct aan de slag en creëer jouw eigen droombank thuis met onze configurator.  


De flexibiliteit van modulaire banken

Modulaire banken zijn heel geschikt voor mensen die snel zijn uitgekeken op hun interieur en na een paar maanden wel weer toe zijn aan iets nieuws. Een kwestie van bankelementen verplaatsen, vergroten of verkleinen. Zowel in grote als in kleine huizen komt de flexibiliteit van de modulaire bank komt goed van pas. Met slechts twee elementen creëer je al een comfortabele zitplek. In XL-ruimtes of voor grote families kan een U-opstelling heel mooi zijn.

Bekleding van de bank

Hou je van een stoere, moderne inrichting? Bekleed de bank bijvoorbeeld met spijkerstof. Wist je dat je de bankelementen ook verschillend kunt laten bekleden? Dus bijvoorbeeld één van de drie elementen van spijkerstof en de andere twee in een andere kleur? Hierdoor ontstaat een speels effect. Ben je meer een klassiek woontype? Kies voor zachte bruin- en crèmetinten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben je nog aan het oriënteren en weet je nog niet wat voor bank bij jou en je ruimte past? Lees dan ons advies voor het kiezen van de juiste bank.