Vanwege drukte kan het zijn dat jouw pakketje langer onderweg is

Stel je eigen STOCK draaideurkast op maat samen

Stap 1: kies de opstelling van jouw draaideurkast

Het samenstellen van een STOCK draaideurkast op maat begint bij de kastombouw. Kies uit zes elementen, die je allemaal met elkaar kunt combineren. Wil je een 2-deurs kast of een 3-deurs kast? Je kunt een opstelling bouwen door de kastonderdelen van jouw keuze bij elkaar te slepen in de configurator. Door de vele keuzemogelijkheden ontwerp jij de kast die volledig voldoet aan jouw wensen.

Stap 2: kies de afwerking van jouw draaideurkast

Een kast op maat heeft uiteraard ook een afwerking die helemaal aan jouw wensen voldoet. In stap 2 kies je voor deuren, grepen en eventueel een softclose-systeem. De afwerking van het interieur aan de binnenkant van de kast is altijd wit van kleur.

Deuren

Je hebt de keuze uit 9 draaideuren in verschillende kleuren. Alle draaideuren zijn 50 cm breed en beschikbaar in twee hoogtes: 195 cm en 236 cm. Wil jij meerdere kleuren combineren? Ook dat is mogelijk!

Grepen

Je hebt de keuze uit 6 grepen. Stel jouw ideale draaideurkast samen met een greep die jou het meeste aanspreekt. Of ga voor een deurgreep die comfortabel in de hand ligt.

Softclose-systeem

Met een softclose-systeem sluit jouw kast geruisloos en rustig en voorkom je beschadigingen aan jouw draaideurkast.

Stap 3: kies de inrichting van jouw draaideurkast

Een nette en overzichtelijke draaideurkast helpt jou je slaapkamer netjes en overzichtelijk te houden. Kies de STOCK accessoires voor de draaideurkast die jij handig vindt en ontwerp op die manier een kast op maat met voldoende hang- en legruimte. Je kunt onder andere kiezen uit legplanken, kledingroedes, draadmanden en ladeblokken.