Stel je eigen STOCK draaideurkast op maat samen

Stap 1: kies de opstelling van jouw draaideurkast

Het samenstellen van een STOCK draaideurkast op maat begint bij de kastombouw. Kies uit zes elementen, die je allemaal met elkaar kunt combineren. Wil je een 2-deurs kast of een 3-deurs kast? Je kunt een opstelling bouwen door de kastonderdelen van jouw keuze bij elkaar te slepen in de configurator. Door de vele keuzemogelijkheden ontwerp jij de kast die volledig voldoet aan jouw wensen.

Stap 2: kies de afwerking van jouw draaideurkast

Een kast op maat heeft uiteraard ook een afwerking die helemaal aan jouw wensen voldoet. In stap 2 kies je voor deuren, grepen en eventueel een softclose-systeem. De afwerking van het interieur aan de binnenkant van de kast is altijd wit van kleur.

Deuren

Je hebt de keuze uit 9 draaideuren in verschillende kleuren. Alle draaideuren zijn 50 cm breed en beschikbaar in twee hoogtes: 195 cm en 236 cm. Wil jij meerdere kleuren combineren? Ook dat is mogelijk!

Grepen

Je hebt de keuze uit 6 grepen. Stel jouw ideale draaideurkast samen met een greep die jou het meeste aanspreekt. Of ga voor een deurgreep die comfortabel in de hand ligt.

Softclose-systeem

Met een softclose-systeem sluit jouw kast geruisloos en rustig en voorkom je beschadigingen aan jouw draaideurkast.

Stap 3: kies de inrichting van jouw draaideurkast

Een nette en overzichtelijke draaideurkast helpt jou je slaapkamer netjes en overzichtelijk te houden. Kies de STOCK accessoires voor de draaideurkast die jij handig vindt en ontwerp op die manier een kast op maat met voldoende hang- en legruimte. Je kunt onder andere kiezen uit legplanken, kledingroedes, draadmanden en ladeblokken.

De 5 stappen in onze STOCK kasten configurator

1. Kies het type kast

Ga je voor een draaideurkast, een schuifdeurkast of heb je tóch liever een inloopkast?

2. Kies je opstelling

In deze stap bepaal je de gewenste opstelling, zodat de kast perfect past in jouw kamer!

3. Kies je deuren en grepen

In deze stap maak je de buitenkant van de kast helemaal naar jouw smaak. Heb je bijvoorbeeld graag de luxe uitstraling van een kaderdeur of ga je liever voor witte deuren? Spiegels of geen spiegel?

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden! Als finishing touch kun je jouw kast afstylen met grepen naar jouw wens.

4. Kies je accessoires

De binnenkant van jouw kast kun je zo praktisch maken als jij zelf wilt! In deze stap kun je ervoor kiezen bijvoorbeeld extra planken, roedes, schuiflades, manden of divers toe te voegen. Opgeruimd staat netjes!

5. Overzicht van jouw configuratie

Yes, jij hebt jouw persoonlijke, unieke kast geconfigureerd! In dit overzicht kun je nog eens terugkijken of alles compleet en naar wens is.

Naar de configurator >